Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Kliniskt Träningscentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Enheten för Utbildning utgör ett stöd för regionsanställda vid fortbildning, kompetensutveckling och forskning och ska långsiktigt bidra till att säkra regionens kompetensförsörjning. Enheten ska driva och utveckla stödet till regionens vårdverksamhet, där medarbetares kompetens säkras genom träning och situationsövning i vårdnära metoder. Stödet ges vid Kliniskt träningscentrum, som finns placerade vid sjukhusen i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Är du en flexibel, utåtriktad och nyfiken sjuksköterska som vill vara med och utveckla utbildningsmiljön Kliniskt träningscentrum (KTC) vid Sundsvalls sjukhus?

Du ingår i ett team med fem sjuksköterskor som arbetar aktivt tillsammans i länet med olika utbildningsinsatser som utgår från den kliniska vardagen och omfattar allt från träning av grundläggande färdigheter till mer avancerad simulering.

Din vardag kommer att vara varierande och arbetsuppgifterna kan innefatta:
-Planera, organisera och genomföra utbildning både inom KTC's lokaler men även ute på avdelning eller mottagning
-Administration i form av framställande av utbildningsmaterial, ärendehantering samt lokal- och materialbokningar
-Skötsel av lokaler och material
-Stöd till de som verkar i lokalerna; kursdeltagare, interna och externa utbildare
-Kommunikation med vårdpersonal, chefer och externa aktörer genom telefon, e-post och fysiska träffar

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bred kunskap inom yrkesområdet. Du har även utbildning motsvarande C- alternativt D-nivå i Omvårdnad. Meriterande är om du har utbildning inom handledning, simulering och om du är registrerad S- och/eller A-HLR instruktör.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du trygg och din samarbetsförmåga med kollegor och besökare är avgörande för att du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt, då arbetet kräver att du både kan samordna arbetet med kollegor inom och utanför KTC-verksamheten samt att arbeta självständigt.

Vidare har du en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Du är lyhörd och inkluderar andra genom ett pedagogiskt och empatiskt arbetssätt. Du är intresserad av utbildning och har god pedagogisk förmåga samt har goda kunskaper i Officepaketet

Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med besökaren i fokus.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team och vara med och utveckla vår verksamhet? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingrid Hammarstrand
Enhetschef
Telefon: +4660182533

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831