Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Assistent till Läkemedelsenheten, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du m öjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna. Läkemedelsenheten är en del av Kvalitet och Patientsäkerhet inom Regionledningsförvaltningen och har i uppdrag att aktivt verka i kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor.

Läkemedelsenheten söker nu en assistent för att utföra tjänster inom området skötsel av läkemedelsförråd samt vätskevagnshantering.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete med beställning och uppackning av läkemedel på sjukhusens vårdenheter. I första hand vid Sundsvalls sjukhus men uppdraget omfattar hela länet vilket innebär att du ska arbeta med ett länsperspektiv. Arbete på andra orter i länet kan därför bli aktuellt.

Du kommer att bli en del av det team som sköter läkemedelsförsörjningen i Västernorrland. Eftersom detta är ett nytt uppdrag för Läkemedelsenheten finns goda möjligheter till varierande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer tillsammans med dina arbetskollegor att bidra till att läkemedelsförsörjningen inom specialistvården i länet utförs på ett patientssäkert och kostnadseffektivt sätt.

Som medarbetare hos oss välkomnas du till en ny verksamhet, tillsammans med dina kollegor är du med på en utvecklingsresa för att skapa goda förutsättningar för en läkemedelsförsörjning som är till nytta för hälso- och sjukvården, vårdpersonal och patienter. Ta chansen att vara med och förbättra framtidens läkemedelsanvändning och bidra till ökad patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens. Du har ett bra bemötande, en god samarbetsförmåga och du kan ta egna initiativ. I och med att arbetet kretsar kring läkemedel krävs stor noggrannhet och förståelse för de regulatoriska krav som omgärdar läkemedel. Vi ser det som självklart att du är kvalitets- och servicemedveten.

Erfarenhet av arbete på sjukhusapotek är meriterande.

Placeringsort: Sundsvall
Tillträde: 2020-01-01 eller enligt överenskommelse

Är du en öppen och glad person som trivs allra bäst i en roll där du får stödja och underlätta för andra? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Körkort erfordras då resor över hela länet förekommer.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Wiberg
Tf enhetschef
Telefon: +4661180176

Oxana Thörnberg
Leg. Receptarie
Telefon: +46 702 454 21 32

Malin Isaksson
Vision
Telefon: +4661180197