Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till aspirantprogram operation, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker sjuksköterska till aspirantprogram vid operationsavdelningen i Sundsvall.

Vi har nyligen byggt nytt och byggt om och har numera en av Sveriges modernaste operationsavdelningar med 15 välutrustade operationssalar. Vi har en Hybridsal där man kombinerar avancerad röntgenteknik med kirurgi. Vi är ca 78 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att läsa vidare till anestesisjuksköterska? Genom vårt Aspirantprogram får du en unik möjlighet att under ca 3 månader se vad jobbet innebär och prova på yrket under handledning.

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar.
Du kommer att arbeta på operationssal tillsammans med en handledande anestesisjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare.
Arbetet som anestesisjuksköterska är väldigt varierande och stimulerande, och det sker en ständig utveckling inom anestesisjukvård med avancerad medicinsk teknik.
Vi ser gärna att du har arbetat som sjuksköterska i ett par år, att du är en "team player" som tycker om att utmanas i arbetet och är intresserad av medicinsk teknik. När du sedan vidareutbildar dig till anestesisjuksköterska finns möjlighet till studielön under studietiden. När din utbildning är klar anställs du som anestesisjuksköterska på vår avdelning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger särskilt stor vikt vid personliglämplighet och vi ser att du är flexibel, där du kan lätt anpassa dig efter rådande omständigheter. Du trivs med att samarbeta med både kollegor och patienter. Det är viktigt att du är noggrann i ditt yrke och du har en positiv inställning.


Urval sker löpande.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Ann-Charlott Eklund
Vårdförbundet
Telefon: +4660145100