Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till folktandvården Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker två tandläkare till vår nyrenoverade klinik i Ånge. Ånge ligger mitt i Sverige. Bra tågförbindelser mellan Sundsvall, Östersund och Stockholm. Det är nära till fjällen, golfbana och slalombacke.

Ångekliniken ingår i ett större verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Du kommer till en klinik där du kommer att samarbeta med erfarna kollegor och oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning. Här arbetar totalt 15 medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta kontaktpersonerna för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Hansson
Enhetschef
Telefon: +4670-5714409

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58