Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Ortopedkliniken Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska till enheten för planerad Ortopedi avd 15 på Sollefteå sjukhus. Vi vårdar patienter som skall opereras med höft-, knä- och axelproteser. Även planerad kirurgi som kräver något vårddygn vårdas på avdelningen. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och operationskoordinatorer i tätt samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och ortopedläkare. Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Vi bedriver ingen akut verksamhet och avdelningen är öppen söndag kväll till fredag eftermiddag vilket gör att du blir ledig nästan alla röda dagar, enstaka röd dag som infaller under vecka jobbar vi. Vi jobbar med individuella scheman där varje medarbetare lägger in sina önskemål för att schemaansvariga på avdelningen sedan verksamhetsanpassar schemat som ligger i ca 8 veckors perioder. Vi tillämpar kompetenstrappa som ger löneutvecklingsmöjlighet. Här i Sollefteå har du den vackra naturen runt knuten, världsarvet Höga kusten och havet inom räckhåll, slalombacke och längdskidspår finns inom närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har goda kunskaper i svenska språket, är noggrann och ansvarstagande i din yrkesroll, vana att arbeta självständigt, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Rose-Marie Söderquist
Enhetschef
Telefon: +4662019293

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517