Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Ortopedkliniken Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Är du undersköterska och intresserad av ortopedi och önskar dig nya och spännande arbetsuppgifter då har vi jobbet för dig!

Avdelning 15 är Länsklinik ortopedis enhet för planerad ortopedi för höft, knä- och axelproteser, vi har ingen akut verksamhet. Vi har även vårdplatser för planerad kirurgi. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och operationskoordinatorer i tätt samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt ortopedläkare.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på vårdavdelning så ingår i arbetsuppgifterna att 3 dagar/vecka assistera läkarna vid protesoperationer. Denna arbetsuppgift är fysiskt tung så arbetet kräver att du är i god form och tar hand om din kropp med regelbunden träning.

Som undersköterska hos oss arbetar du måndag till fredag, enstaka röd dag som infaller under veckan tex Kristi Himmelfärdsdag arbetar du, inga storhelger. Vi jobbar med individuella scheman, var och en lägger sina önskemål för att våra schemaansvariga sedan verksamhetsanpassar schemat som ligger i ca 8 veckorsperioder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och tycker att det ska bli en intressant arbetsuppgift att jobba både på vårdavdelning samt operation vilket är en förutsättning för att denna tjänst skall bli din. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Välkommen med din ansökan!


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Rose-Marie Söderquist
Enhetschef
Telefon: +4662019293

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526