Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog, Rättspsykiatriska kliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) i Sundsvall är en av landets största enheter för vård och behandling av psykiskt störda lagöverträdare enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV), samt särskilt vårdkrävande patienter som vårdas enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). I uppdraget ingår också att vårda klienter från kriminalvården som bedöms ha ett psykiatriskt vårdbehov. Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tar emot patienter från hela Sverige och bedriver både sluten- och öppenvård.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som psykolog inom Rättspsykiatriska regionkliniken är att i samarbete med patient och signifikant vårdpersonal bedöma, utreda och behandla patienter med komplex problematik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av rättspsykiatrisk vård och psykologisk, psykopedagogisk behandling och behandlingsutvärdering för psykospatienter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du har stor ansvarskänsla, arbetar flexibelt, strukturerat och självständigt. Du har ett gott bemötande samt främjar god teamsamverkan.

Tjänsten är ett vikariat till 2019-12-31, tillträde enligt överenskommelse.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Låter detta intressant, varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristine Lokrantz
Enhetschef
Telefon: +4660183907

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: +4660181543