Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Restaurangbiträde 0,5 tjänst Café Ett, Sollefteå sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Arbetsuppgifter

Café Ett är Sollefteå sjukhus Restaurang/Café. Vi erbjuder måltider under lunch, säljer fika och kioskvaror samt erbjuder konferensfika via catering.
Vi på Café Ett söker nu ett restaurangbiträde, tiderna kan variera mellan 07.00-16.00 måndag - fredag.

De arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är enklare matlagning, smörgåsbredning, servering, inköp, kassatjänst, disk och städ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom café och restaurang. Du behöver vara flexibel, stresstålig och kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Viktigt är också att du har ett gott bemötande samt att du kan ge service på hög nivå till våra kunder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526

Anneli Söderqvist
Enhetschef
Telefon: +4660181594