Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

HR-konsult till Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Drivs du av att arbeta med brett HR-arbete, där det finns möjlighet till utveckling och lärande?

Vill du dessutom arbeta med enormt engagerade och härliga kollegor, då är vi en perfekt matchning!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

HR-avdelningen som tillhör Regionledningsförvaltningen inom Region Västernorrland består av cirka 40 medarbetare, vi utvecklar arbetssätt och processer löpande och du ges utrymme att fördjupa dig mer inom ett kompetensområde.

Arbetsuppgifter

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss möts du av en bred HR-roll som är mycket utvecklande och lärorik. Du kommer att arbeta i en komplex organisation där du ger stöd till våra chefer inom Specialistvården, du ingår även i ledningsgruppen för den verksamhet du arbetar tillsammans med. Utifrån ett coachande förhållningsätt ger du ett kvalificerat stöd i både operativa och strategiska frågor inom samtliga HR-processer. Du kommer även att stötta cheferna i samverkan med fackliga representanter.

Att ständigt skapa förutsättningar för chefer att växa och utvecklas i sina roller är en naturlig del i ditt arbete. I ditt arbete ingår också att bidra till utveckling av verksamheten och våra HR processer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot HR, du har tidigare erfarenhet av brett HR-arbete som generalist eller motsvarande och känner dig trygg i rollen.

Vad ser vi är bra egenskaper för att lyckas i rollen?
- En god samarbetsförmåga.
- Att du är självgående och har vana av att arbeta självständigt där du driver dina processer framåt i enlighet med fattade beslut, mål, policyer och riktlinjer.
- Här ges utrymme samt förväntas att du är med och utvecklar vårt arbetssätt och processer.
- Att verka i en organisation som är i stort behov av utveckling kräver en förmåga att kunna navigera i en föränderlig värld, därför är detta en egenskap som vi värderar högt hos dig.

Resor inom Västernorrland förekommer då du stöttar verksamheter över hela länet. Vi arbetar som ett team för att minska på resandet men ibland krävs fysisk närvaro av just den HR-konsult som stöttar verksamheten som berörs.

Annonsen ligger ute i Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå, placeringsort anpassas till där vi finner dig med rätt kompetens för uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till HR-chef Therese Drewsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Therese Drewsen
HR-chef
Telefon: 0702535248

Katarina Hägglund
Vision
Telefon: 0660-89842

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: +4660181543