Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialister i käkkirurgi till Specialisttandvården, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker två legitimerade käkkirurger till Specialisttandvården för Käkkirurgi vid Länssjukhuset i Sundsvall.
På Specialisttandvården jobbar cirka 40 medarbetare. Vid avdelningen för käkkirurgi arbetar två specialister i käkkirurgi och sex operationstandsköterskor samt en ST-tandläkare.
Hos oss finns det specialister i Protetik, Parodontologi, Ortodonti, Pedodonti, Bettfysiologi, Endodonti, Orofacial medicin samt Odontologisk Radiologi. Vi kännetecknas av det goda samarbete vi har mellan de olika specialistavdelningarna samt av våra erfarna operationstandsköterskor. Vi tillgodoser vård för regionens alla medborgare.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som käkkirurg ingår sedvanliga arbetsuppgifter som traumakirurgi, anomalikirurgi, implantatkirurgi, konsultationer, dentoalveolär kirurgi och jourverksamhet.
En stor satsning för ST-utbildning är under uppbyggnad, där du kommer att vara delaktiga i planering och handledning. Vi ser även goda möjligheter att starta upp och driva forskning om intresse finns.
Länsjukhuset Sundsvall har en nybyggd modern Centraloperation där vi opererar varje vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad käkkirurg. Som person är du trygg och stabil med god samarbetsförmåga samtidigt som du har en hög empatisk förmåga. Du tar initiativ och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du engagerad och har stort intresse för ditt arbete, är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Palmcrantz
Tf enhetschef
Telefon: +4660182160

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58