Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog/specialist Psykologmottagningen somatik Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Psykologmottagningen i Sundsvall bildar tillsammans med Kuratorsmottagningen en enhet inom Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Psykologmottagningen vid Sundsvalls sjukhus har nio psykologtjänster som ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal patientgrupper där problematiken har somatisk grund. Neuropsykologiska utredningar och bedömningar utgör en betydande del av verksamheten liksom behandling och terapi. Psykologmottagningen tar emot patienter i alla åldrar.

Arbetsuppgifter

Psykologtjänst för dig med intresse för psykologisk behandling. Tjänsten är inriktad mot MMR 2 (multimodal rehabilitering - smärtrehabilitering) samt enskilda terapier med patienter som har en psykisk ohälsa som har uppstått på grund av somatisk sjukdom. Psykologmottagningen är placerad inom specialistvården och vår ambition är att behandlings- och utredningsarbetet ska genomföras på specialistnivå. På mottagningen arbetar flera specialister och blivande specialister inom både psykologisk behandling, neuropsykologi samt klinisk barn- och ungdomspsykologi. Arbetsuppgifterna är utmanande och sker i en miljö där 9 psykologer sitter samlade vilket ger goda möjligheter att diskutera yrkesmässiga frågor med kunniga kollegor även utanför den formella handledningen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och gärna specialist. Om du inte är specialist ser vi gärna att du har påbörjat eller vill påbörja specialistutbildningen.
Har en grund i KBT men är öppen för andra behandlingsmetoder. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt. Då arbetet till viss del sker i team (MMR 2) ser vi gärna att du har erfarenhet av teamarbete samt vill utveckla och främja en god teamsamverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har kunskap/erfarenhet av ACT samt arbete med somatiska patienter.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johan Sandrieser
Enhetschef
Telefon: +4660181668
Mobiltelefon: 073-2709351

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442

Erik Abrahamsson
Psykolog
Telefon: +4660181571