Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Välkommen att söka till vår klinik med ett härligt gäng på 19 medarbetare. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.

Som person ser vi att du är lugn, och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en vilja att hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du har bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad när du stöter på problem. Vidare är du noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan själv driva ditt arbete framåt och håller dig inom givna tidsramar. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift.

Tillträdesdatum för denna tjänst är 2019-09-02 eller enligt överenskommelse.

Vill du bli en av oss?


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingalill Norberg
Enhetschef
Telefon: 060-14 97 93
Mobiltelefon: 073-275 33 63

Anna Arvidson
Vision
Telefon: 070-393 17 22