Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut/sjukgymnast Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Fysioterapin i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker vikarie till vår glada och trygga arbetsplats. På fysioterapin arbetar 34 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef, för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet.

Vikariatsanställning fr.o.m. 2019-08-26 t.o.m. 2020-05-31.

Arbetsuppgifter

Placeringen kommer att vara inom:
Vuxenpsykiatri- arbetet sker främst i öppenvård med individuella bedömningar och behandlingar men vi har även gruppverksamhet i Basal Kroppskännedom. Vi arbetar till största del inom områdena trauma, ätstörningsproblematik, ångest, depression och utmattningssyndrom

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet och kompetens inom ovan beskrivna verksamhetsområde. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Zell
Enhetschef
Telefon: +4660182045
Mobiltelefon: 073-0635122

Sofia Nyberg
Fysioterapeuterna
Telefon: +4660182012