Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Sekreterarenheten Medicin, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Sekreterarenheten Medicin i Örnsköldsvik är en grupp om 20 personer bestående av medicinska sekreterare, administratör och kanslist. Det är en väl fungerande grupp med ett gott samarbete och de önskar nu välkomna en ny kollega.

Enhetens sekreterare tillhör Länsverksamhet Medicin men skriver åt flera länskliniker. Patientsäkerhet genomsyrar sekreterarnas arbete varför noggrannhet och god kvalité på utfört arbete värderas högt.

Du erbjuds varierande arbetsuppgifter såsom journaldokumentation efter diktat, diagnosregistrering, remisshantering, posthantering och telefoni av administrativ karaktär. Din huvudsakliga uppgift är att skriva för medicinakuten.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare. Har du erfarenhet av datajournalsystemet NCS Cross är detta meriterande för denna tjänst.

Vi söker dig som är en lugn och stabil person. Vidare arbetar du bra med andra kollegor samtidigt som du har ett serviceinriktat förhållningssätt.
För denna tjänst är goda språkkunskaper i svenska ett krav.

Detta är en allmän visstidsanställning under perioden 2019-09-01-2020-08-31.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Birgitta Lundstedt
Vision
Telefon: +4666089545