Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska mottagningen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du få möjlighet till individanpassad inskolning och goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du med ett varierat arbete? Då kan du vara den vi söker!

Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Sollefteå är en del av den psykiatriska länskliniken och jobbar i multiprofessionella team med skötare, psykologer, socionomer, sekreterare, läkare och sjuksköterskor.


Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du ett varierat arbete då vi har både akut och planerad verksamhet.
Du kommer att arbeta med sjuksköterskeuppgifter som finns på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning såsom telefonrådgivning, injektionsgivning, läkemedelshantering, nätverksmöten med mera. Vi har ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor, goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling, friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme.

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet och vi ser att du har ett gott omdöme där du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga samt förmåga att se nya utvecklingsmöjligheter.

Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen arbetar vi med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Då urvalsprocessen sker löpande så är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Nordén
Enhetschef
Telefon: +46702110847

Maria Åkerman
Vårdförbundet