Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Röntgensjuksköterskor till Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu röntgensjuksköterskor till röntgenmottagningen på Sollefteå Sjukhus. Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra röntgenundersökningar, assistera vid enklare operativa ingrepp, boka patienter i RIS samt ha telefonkontakt med både patienter och kunder. Fortsatt så kommer du att fullgöra din huvudfunktion i nära samråd med ledningen och ansvarig läkare. I rollen skall du även informera patienter och anhöriga inom ramen för ditt ansvarsområde. Du skall även medverka för att upprätthålla en god arbetsmiljö, såväl funktionellt som psykosocialt. I tjänsten ingår beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Som person har du ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva-Lotta Sundqvist
Enhetschef
Telefon: +4662019506

Camilla Löfvenhaft
Vårdförbundet
Telefon: +4662019503