Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Handledningssjuksköterska LVH Kardiologi Medicin avd. 1 Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Kardiologi som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Avdelningen har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskor hos oss arbetar i ett team tillsammans med undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Våra sjuksköterskor ansvarar för patientens omvårdnad, övervakning av vitala parametrar, läkemedelshantering samt genomförande av beslutad behandling. Arbetsuppgifterna varierar utifrån patienternas behov. På avdelningen vårdas tex patienter med ischemisk hjärtsjukdom, arytmier, hjärtsvikt samt internmedicinska patienter med exempelvis KOL, diabetes eller akuta infektioner.

För att kunna känna sig trygg i sin roll som sjuksköterska behövs en van handledningssjuksköterska som arbetar dagtid som kan handleda vår personal, som direkt om behov uppstår, kan hjälpa till med frågor eller praktiska saker. Handledningssjuksköterskan bidrar till att patientsäkerheten ökar och arbetsmiljön blir bättre för alla. Handledningssjuksköterskan kommer ej att ha andra stora uppdrag på avdelningen utan skall ägna sig åt den handledande funktionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av medicinsk akutsjukvård samt hjärtsjukvård, avdelningsjobb, arytmitolkning, samt att du har handledarutbildning på högskolenivå. Du ska fungera som en mentor och dagligt stöd till personalen, kunna stötta och hjälpa till med kunskap och vägleda dem i sitt dagliga arbete. Handledningssjuksköterskan kan även visa nya sjuksköterskor/studenter/hyrpersonal hur avdelningen fungerar, var allt finns, styrdokument, behörigheter, datasystem och övriga praktiska moment.

Du som person är intresserad av att behålla och utveckla kompetensen hos personalen på avdelningen, att nå uppsatta mål och ge personal och patient en säker vård och ett gott bemötande. Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt arbetar flexibelt och självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer, samt att du är lösningsfokuserad och hjälpsam.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är dagtid, måndag-fredag.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag!

Välkommen!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maritha Hallebjer
Enhetschef
Mobiltelefon: 0730- 75 74 77

Maria Johansson
Vårdförbundet
Telefon: 070-3040854