Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till AK-mottagning en i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du sjuksköterska och vill vara med att utveckla vår nystartade AK-mottagning för södra Västernorrland? Vi söker två nya medarbetare till vårt härliga gäng för ett omväxlande och spännande arbete!
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning.

På medicinmottagningen i Sundsvall/Härnösand arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietister, fotvårdsterapeuter och sekreterare. Vi har verksamhet både i Härnösand och i Sundsvall, men är enade under en mottagning. På mottagningen finns fyra specialiteter (endokrin, reuma. mag-tarm och AK-mott).

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på AK-mottagningen ( AK=antikoagulantia) doserar du antikoagulantia, följer upp behandling med Waran och NOAK, och genomför nystartsamtal med patienterna inför eller i början av behandling. Du kommer även att ha daglig telefonrådgivning via TeleQ och arbeta i journalsystemet Systeam Cross och doseringsprogrammet Auricula.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling genom konferenser och fortbildningar. Hos oss finns även möjlighet att utnyttja flextid och friskvård/friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Du behöver vara legitimerad sjuksköterska med goda svenskakunskaper. Har du erfarenhet av mottagningsarbete eller kardiologisk verksamhet är det meriterande. Andra språkkunskaper än svenska språket ses också som meriterande.

För att passa för rollen ser vi att du är en trygg och stabil medarbetare med en god samarbetsförmåga. Du har ett gott omdöme och en förmåga att se till både patientens och hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Viberg
Enhetschef
Telefon: +4660181747

Eva Holm
Vårdförbundet
Telefon: 072-5199890