Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

PTP-Psykolog Psykologmottagningen med inriktning mot Barnkliniken Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykologmottagningen i Sundsvall bildar tillsammans med Kuratorsmottagningen en enhet inom Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Psykologmottagningen vid Sundsvalls sjukhus har nio psykologtjänster som ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal patientgrupper där problematiken har somatisk grund. Neuropsykologiska utredningar och bedömningar utgör en betydande del av verksamheten liksom behandling och terapi. Psykologmottagningen tar emot patienter i alla åldrar.

Vi söker en PTP-psykolog med tillträde 2019-09-02, möjlighet till deltidstjänstgöring finns.

Arbetsuppgifter

Arbetet vid Barnkliniken innebär psykologisk behandling och utredning av barn 0-18 år med problem/sjukdom som har somatisk grund. Arbetet sker dels på psykologmottagningen samt på barnklinikens avdelningar och mottagning. Arbetet sker dels i team med flera yrkeskategorier men främst genom enskilt arbete med föräldrar och barn.

I dagsläget arbetar en psykolog med patienterna från Barnkliniken men vi har nu möjlighet att utöka med ytterligare en psykolog. Utöver PTP-handledning erbjuder vi handledning av specialist i neuropsykologi i utredningsarbetet samt nära samarbete med mottagningens andra psykologer, vilket ger stora möjligheter att bolla yrkesmässiga frågor när de uppstår.

Kvalifikationer

Du som söker har psykologexamen och har påbörjat din PTP. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder och utredningarbete med barn och ungdomar är önskvärt.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vana av att samarbeta med flera professioner är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johan Sandrieser
Enhetschef
Telefon: +4660181668
Mobiltelefon: 073-2709351

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442

Angelica Jyttner
Psykolog
Telefon: 060183848