Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Arbetsterapeut Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsterapienheten i Örnsköldsvik ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. På arbetsterapienheten finns 9 tjänster.

Vi söker vikarie till och med 2019-12-31. Tillträde enligt överenskommelse.Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut. I arbetsterapeuternas uppdrag ingår vårdavdelningarna, dagrehabilitering, handrehabilitering.
I avdelningsarbetet jobbar man ofta i team tillsammans med övrig personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Harry Lönnebacke
Enhetschef
Telefon: +4666089520

Marlene Elfving
Arbetsterapeut
Telefon: +4666089432