Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Specialistmottagningen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Specialistmottagningen vid Sollefteå sjukhus tillhör länsverksamhet Ortopedi. Här arbetar flera olika yrkeskategorier i nära samarbete. Verksamheten består av följande mottagningar: ortopedi-, kirurgi, medicin-, hud-, diabetes-, AK-mottagning och Dagvård. Till verksamheten hör även skopienheten samt fys lab. Vid mottagningen bedriver vi verksamhet dagtid måndag till fredag.

Som sjuksköterska på Specialistmottagningen arbetar du självständigt, både patientnära och administrativt. Det patientnära arbetet innebär bl a. att assistera vid polikliniska operationer inom kirurgi och ortopedi, vid endoskopiska undersökningar samt övriga mottagningsbesök. Det administrativa arbetet innefattar bokning av patienter, planering av mottagning samt telefonrådgivning via Tele Q.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Dokumentation utförs i datasystemet NCS (SysteamCross). Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Tycker du om ett varierat arbetssätt och vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande.


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517

Ing-Britt Pålsson
Enhetschef
Telefon: +4662019081