Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Nischtandläkare inom apnétandvård

Arbetsplatsbeskrivning

Är du en självgående och flexibel allmäntandläkare som skulle vilja bredda din kompetens ytterligare? Nu har du chansen genom vår satsning på apnétandvård för allmäntandläkare!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Som nischtandläkare inom apnétandvård kommer du att behandla vuxna med sömnapnésyndrom på remiss från sjukvården. Du arbetar i samarbete med avdelningen för bettfysiologi. Du utför apnétandvård vid din hemmaklinik ca en dag i veckan.

Du kommer att erbjudas utbildning inom apnétandvård, auskultation vid avdelningen för bettfysiologi och introduktion av erfaren tandläkare inom apnétandvård.
Du är/blir tillsvidareanställd som allmäntandläkare på en av våra allmäntandvårdskliniker i Västernorrland.

Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk tandläkarlegitimation och gärna några års erfarenhet av allmäntandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en framgångsfaktor för att du ska lyckas i detta uppdrag är en stabil personlighet, god samarbetsförmåga och en förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Edling
Verksamhetschef
Telefon: +4670-2292889

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58