Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Lärare till musikpedagogutbildningen

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred verksamhet som omfattar tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkbildning samt internationellt samarbete.

Region Västernorrland ansvarar för tre av länets fem folkhögskolor - Ålsta, Hola och Örnsköldsvik. Ålsta Folkhögskola består av en internatfolkhögskola belägen i Fränsta, en dagfolkhögskola i Sundsvall samt en mindre filial i Härnösands kommun. Skolan är religiöst och politiskt obunden. På skolan arbetar ett fyrtiotal pedagoger och ett tiotal servicepersonal. Skolan bedriver kursverksamhet inom främst tre områden, gymnasiekurser, musik och kulturkurser samt integrationskurser.

Arbetsuppgifter

Ålsta folkhögskola i Sundsvall söker nu en vikarie på 60% anställning till läsåret 2019/2020 för undervisning på musikpedagogutbildningen. I utbildningen och undervisningsuppdraget ingår rytminstrumental undervisning, ledarskap, gruppdynamiska processer, folkbildning, folkmusik, musikteori, musikhandlederi samt drama.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har musikhandledarutbildning samt erfarenhet av arbetet som musikhandledare. Meriterande om du tidigare arbetat inom organisationer som skola, omsorg eller med integration.

Vi söker dig som arbetar med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Som kan kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Som har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Viktigt att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Svensson Draxten
Enhetschef
Telefon: +4660135779

Jenny Runa
Förbundet Folkhögskolelärarna
Telefon: +4660-618500