Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Audionom till Hörcentralen i Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Är du nyfiken på Höga Kusten och Västernorrland? Nu har du chansen att bo och arbeta här!

Vi söker en audionom till vår Hörcentral i Örnsköldsvik som ligger i storslagen natur med gott friluftsliv och med mysig stadskärna. Vi är fyra audionomer och tillsammans med tekniker och administratör delar vi lokaler med Öron-näsa-halsmottagning. Vi har även audionomkollegor på ytterligare tre Hörcentraler i Regionen.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Audionom hos oss är mycket varierat. Vi arbetar både med diagnostik, i tätt samarbete med otokirurger/ÖNH-läkare, och med hörselrehabilitering. Trots att vi är en liten hörcentral får vi arbeta väldigt brett. Vi ingår i Hörselvården och har nära samverkan med de andra enheterna - Hörselhabilitering och Hörselrehabilitering och Teknisk Hörselvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom. Kommer du och arbetar hos oss erbjuder vi en anpassad introduktion såväl till dig som nyutexaminerad samt till dig med yrkeserfarenhet. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning och förstås möjligheter till friskvård och andra personalförmåner.

Du är välkommen på studiebesök - vi bjuder dig på resan! Vi visar dig runt i våra lokaler, berättar om vårt arbetssätt, visar våra mätutrustningar och svarar så klart på dina frågor.

Kontakta gärna Caroline eller Gunilla för att få veta mer om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gunilla Berglund
Enhetschef
Telefon: 073-2747354

Caroline Eckhardt
Audionom
Telefon: 0660-893 73