Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Akutmottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du utbildad undersköterska med ett intresse för akutsjukvård?

Tag då chansen att söka till Akutmottagningen i Sundsvall där du erbjuds stor variation i både arbetsuppgifter som tempo.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Akutmottagningen i Sundsvall ingår i länsverksamheten för Akutmottagning och Ambulans och är till för alla patienter som kräver specialistvårdens akuta resurser.

Arbetsuppgifter

Undersköterskearbetet på vår akutmottagning är oerhört varierande och här är ingen dag den andra lik. Provtagning, omläggning, EKG-tagning, assistera vid olika ingrepp, gipsningar och omvårdnadsåtgärder är några av de arbetsuppgifter som ingår i rollen. Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

Oavsett vilken erfarenhet du har sen tidigare kommer du att utvecklas och hela tiden lära dig mer. Vi har internutbildningar och simuleringsövningar som kommer att utveckla dig i din yrkesroll. Du kommer att arbeta i något av våra fantastiska team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är om du har fördjupning och eller erfarenhet inom akutsjukvård.

Vidare har du stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Du arbetar flexibelt och har ett gott och professionellt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt samt att främja till god samverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För detta vikariat är goda språkkunskaper i svenska och engelska ett krav.

Om du gillar variation i både arbete och tempo så är Akutmottagningen arbetsplatsen för dig. Välkommen att jobba tillsammans i ett härligt team med god stämning.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katharina Lindbergh
Enhetschef
Telefon: +4660181077

Per Bergman
Enhetschef
Telefon: +4660181844

Erika Muratovic
Kommunal Västernorrland

Margurite Bergström Vingstedt
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-181068
Mobiltelefon: 070-3736566