Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Akutpool medicinavdelning 1 Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en undersköterska för tjänstgöring i akutpool med hemavdelning på hjärt- och medicinsk akutvårdsavdelning, avd 1 på Örnsköldsviks sjukhus. För närvarande innebär tjänsten nattjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Undersköterskor i akutpool har som uppgift att tillgodose medicinavdelningarnas akuta behov av undersköterskor. Arbetet är flexibelt och omväxlande då det innebär att arbeta på tre olika avdelningar på sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Önskvärt är att du har minst två års erfarenhet inom sjukhusvård. Du bör ha bred generell kunskap i omvårdnad.

Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt arbetar flexibelt och självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer. Det är meriterande med en bred sjukvårdserfarenhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elin Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526