Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor till Ortopedavdelningen Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Ortopedavdelningen har en inriktning mot ortopediska skador och sjukdomar. Vi opererar i dagsläget 8-9 proteser i veckan och har dessutom akut verksamhet. En bra blandning av patienter gör jobbet extra intressant. Du kommer att arbeta i nära samarbete med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi är ett spännande arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är erfarenhet från ortopedisk vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, flexibel och som tycker om att arbeta med både äldre och yngre patienter. I patientkontakter och i samarbetet med kollegor visar du social kompetens då du förmedlar en positiv grundinställning och ett gott bemötande.

Hos oss är du en i det multiprofessionella teamet. Här finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Vi har individuell schemaläggning och jobbar två av fem helger med treskift dag/kväll/natt.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår länsverksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att ringa till oss, så berättar vi mer! Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Therese Lundvall
Enhetschef
Telefon: +4666089568

Isabelle Flodman
Vårdförbundet
Telefon: +4666089205