Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktsköterska Diabetes till HC Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Att vi har många listade på vår hälsocentral och varit underbemannade längre tid gör att tillsammans med din kollega får möjligheten att utveckla diabetesvården individuellt. Hos oss kan du både få jobba med många intressanta varierande arbetsuppgifter, men även få rikta dig mot särskilda intresseområden i primärvårdens varierande arbete. Denna tjänst har huvudsaklig inriktning mot diabetes.

Som distrikts- eller sjuksköterska med inriktning mot diabetes vid hälsocentralen Sollefteå arbetar du i huvudsak med våra listade diabetiker tillsammans med i dagsläget ytterligare en diabetessköterska. Övrig tid deltar du i vårt ordinarie mottagningsarbete på hälsocentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alt. legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och intresse mot diabetes. Tidigare arbete i primärvård är meriterande.

Som person är du positiv, ansvarstagande, flexibel, effektiv och utvecklingsintresserad. Att samarbeta och ge både patienter och medarbetare ett respektfullt och gott bemötande är för oss på Hälsocentralen en självklarhet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Johansson
Hälsocentralschef
Telefon: +4662019062

Therese Öhlund
Vårdförbundet
Telefon: 0620-197 37