Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Folktandvården Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten, där du har nära till hav och en idyllisk skärgård. I Kramfors finner du flera möjligheter till friluftsliv i en härlig natur. Då Botniabanan går igenom Kramfors, samt att Höga Kustens flygplats finns i nära anslutning, har du även goda tåg och flygförbindelser.

Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Sollefteå. Vi är 12 medarbetare, 3 tandläkare, 2 tandhygienister, 5 tandsköterskor och 2 administratörer på kliniken.

Nu söker vi dig som vill bli en medlem i vårt team!

Som tandsköterska på vår klinik blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera tandläkare, arbete i steril och reception. Du kommer även att få arbeta i pass tillsammans med tandhygienist och tandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal som skrift.

Du som söker är en lugn och stabil person med fokus på rätt saker. Du arbetar bra med andra kollegor och har ett gott bemötande mot andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen
Enhetschef
Telefon: +4661286179

Linda Hellström
Vision
Telefon: +4661286160