Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Allmäntandläkare meriteringstjänstgöring Orofacial medicin

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin/Sjukhustandvård.

På Orofacial medicin/Sjukhustandvård arbetar en specialist inom sjukhustandvård, en allmäntandläkare, en ST-tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en allmäntandläkare med minst två års erfarenhet av allmäntandvård en meriteringstjänst. Tjänstgöringen innebär att du med stöd av specialister inom Orofacial medicin/Sjukhustandvård kommer att infektionsutreda och behandla mulitsjuka patienter. Här utförs även narkosbehandlingar och slemhinnebedömningar. Vi tänker oss att den sökande ska vara intresserad av en framtida specialistutbildning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:
Du som söker är allmäntandläkare med minst två års erfarenhet av allmäntandvård.

Personliga egenskaper:
Eftersom du kommer att möta multisjuka patienter förväntar vi oss att du är noggrann, omhändertagande och har ett gott tålamod. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofi Christensen
Verksamhetschef
Telefon: 072-2334940
Mobiltelefon: 072-2334940

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58