Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST-tandläkare i Käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin/Sjukhustandvård. På avdelningen för Käkkirurgi arbetar idag flera ambulerande specialister inom Käkkirurgi, två allmäntandläkare, sju operationstandsköterskor och två medicinska sekreterare.

Vi söker dig som är intresserad av en specialistutbildning i Käkkirurgi. Efter utbildningen erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete där du kommer att arbeta med tandvård i nära samarbete med sjukvården. Tjänsten är placerad vid avdelningen för Käkkirurgi, Specialisttandvården vid Sundsvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort intresse i Käkkirurgi och engagemang i ditt arbete. Vid en uppdragsutbildning väljer Folktandvården själv lämplig kandidat till utbildningen. En uppdragsutbildad tandläkare får under utbildningen lön av Folktandvården. Villkor för utbildning och framtida tjänstgöring överenskommes på förhand. Utbildningen och den praktiska utbildningen sker huvudsakligen vid tandläkarhögskolan i Umeå.

Kvalifikationer

Ett krav är att du har utfärdad tandläkarlegitimation från Socialstyrelsen samt två års allmäntjänstgöring. Meriterande är om du har utbildningar, kurser och arbetslivserfarenhet inom området Käkkirurgi. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du ett gott omdöme och du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är van att fatta snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Att ge god service är viktigt för dig och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Det är viktigt för oss att du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är även kvalitetsmedveten och noggrannhet är viktigt för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

I tjänsten ingår jourtjänstgöring med obekväma arbetstider. Tillträde 2019-11-01 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofi Christensen
Verksamhetschef
Telefon: 072-2334940
Mobiltelefon: 072-2334940

Helena Palmcrantz
Enhetschef
Telefon: +4660182160

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58