Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

BVC-sköterska till Hälsocentralen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

På Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 30 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Sollefteå Hälsocentral är den näst största i länet med ca 15 000 listade patienter. BVC har nyligen flyttat ner till entréplan med nya renoverade lokaler med eget väntrum med pentry.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya BVC-sköterska?
Vi erbjuder ett intressant arbete inom barnhälsovården. Du ansvarar själv för att planera din dag som består av telefonrådgivning, hembesök, egen mottagning samt mottagning tillsammans med läkare.

Hos oss har du möjlighet att kunna påverka din arbetstid då vi har flexibel arbetstid.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distriktssköterska med intresse för bvc alt. barnsjuksköterska. Som person är du kreativ, lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra människor. God förmåga att planera och samordna är egenskaper som värdesätts. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas och känner lusten att vara med och bygga upp nya verksamhetsområden hos oss, då är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval, vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Johansson
Hälsocentralschef
Telefon: +4662019062

Therese Öhlund
Vårdförbundet
Telefon: 0620-197 37