Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distrikts-/sjuksköterska till Hälsocentralen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen i Sollefteå ingår i Vårdområde Ådalen och är den näst största hälsocentralen inom Region Västernorrland.
På Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 30 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Att anordna trivsamma aktiviteter på både arbets-och fritid är för oss en väsentlig del för gemenskapen på vår arbetsplats. Vi arbetar dagligen för att hjälpa invånarna på orten och tillsammans strävar vi mot att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega och en förstärkning i vårt team. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med bra arbetstider, enbart dagtid, måndag-fredag. Som distriktssköterska/sjuksköterska vid hälsocentralen Sollefteå arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och arbeta med olika patientgrupper så som patienter med tex hypertoni/hjärtsvikt eller astma/KOL. Du kan även arbeta som samordningssjuksköterska för de äldre. Vi ser gärna att du kommer med egna önskemål på områden du är intresserad av att arbeta med också.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas och känner lusten att vara med och bygga upp nya verksamhetsområden hos oss, då är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete i primärvård likaså om du har erfarenhet av journalsystem NCS Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du trygg och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka, bygga upp och utveckla vår verksamhet?

I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval, vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Johansson
Hälsocentralschef
Telefon: +4662019062

Therese Öhlund
Vårdförbundet
Telefon: 0620-197 37