Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor till Ortopedavdelningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du i team med läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Du ansvarar för patientens dagliga omvårdnad och deltar i den planerade rehabiliteringen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av ortopedisk omvårdnad. Då vi har hög patientomsättning är det viktigt att du som person är trygg, har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är flexibel och har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer och ändrade förutsättningar. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Tjänsterna är vikariat till 191231 med möjlighet till förlängning.

Schemat är rotationstjänstgöring dag, kväll, och natt. Vi arbetar två helger av fem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Munter
Enhetschef
Telefon: 0701912868/060135295

Gunilla Ahnfeldt
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-135295