Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tillförordnad enhetschef till specialisttandvården i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.
Specialisttandvården Västernorrland söker en tillförordnad enhetschef för avdelningarna för bettfysiologi, endodonti, parodontologi och protetik. Arbetsplatsen är belägen på Sundsvalls sjukhus. Vid avdelningarna arbetare 15 medarbetare. Här behandlas remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat. Tillträde snarast möjligt.Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har förmåga att snabbt skaffa dig förståelse för en arbetsgrupps organisation och uppdrag. Då anställningen är för en kort tidsperiod är det centralt att snabbt kunna identifiera enhetens behov och i relation till detta göra prioriteringar. Arbetet kräver att du har intresse för och god förmåga att utveckla och leda verksamhet och medarbetare samt intresse för personalutveckling och arbetsmiljöfrågor. Du kommer även att jobba i ett team i ett nära samarbete med dina chefskollegor inom Folktandvården Västernorrland.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.

Kvalifikationer

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och gärna akademisk examen från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du har du någon form av ledarskapsutbildning. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom tandvården.

Som person har du förmåga till helhetssyn, är organiserad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du får gärna ha någon sorts erfarenhet av en ledande roll tidigare. Du kommer att arbeta brett vilket ställer krav på att du är strukturerad, men samtidigt ödmjuk och lyhörd gentemot personalen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofi Christensen
Verksamhetschef
Telefon: 072-2334940
Mobiltelefon: 072-2334940

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58

Kristina Nordin
Vision
Telefon: +4660182762

Marie Englund-Lindberg
SRAT
Telefon: +4660149870
Mobiltelefon: 070-191 70 92