Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor till avdelning 52 A

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Avdelning 52 A är en akutpsykiatrisk vårdavdelning med 14 vårdplatser. patienterna är mellan 18 - 45 år och i behov av psykiatrisk specialistvård för depression, bipolära tillstånd, komplicerade ångesttillstånd, emotionell instabil personlighetsstörning och ätstörning.


Sjuksköterskorna arbetar i grupp med kontaktmannaskap tillsammans med skötare och behandlingsassistenter och har handledning varje vecka. Arbetsuppgifterna är mycket varierande psykiatriskt men också somatiskt. Samarbete bedrivs med jourmottagning och övriga avdelningar och mottagningar inom psykiatriska länskliniken. Grundbemanningen har utökats och verksamheten på avdelningen utvecklas hela tiden. En del uppföljning av patienter efter avslutad vårdtid bedrivs, avdelningen har även Brukarstyrd inläggning av en del patienter. Ätstörningsverksamheten på avdelningen är både inneliggande vård och dagvård.
Tillsammans med avdelning 52 B ansvarar avdelningen för klinikens ECT och rTMS verksamhet. Sex psykiatrisjuksköterskor ger behandlingar och sjuksköterska eller behandlingsassistent från avdelningen assisterar. Personalen lägger sitt önskeschema om sex veckors perioder med arbete var tredje helg i Heroma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.
Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingbritt Lind
Enhetschef
Telefon: 073-274 29 04

Sandra Viksell
Vårdförbundet
Telefon: +4660181920