Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till aspirantprogram operation, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Är du utbildad sjuksköterska med intresse av att läsa vidare till operationssjuksköterska?
Operation i Örnsköldsvik ger dig nu, under en 3-månaders period, en unik möjlighet att prova på yrket som operationssjuksköterska genom vårt aspirantprogram.
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu en sjuksköterska till aspirantprogram för operation vid operationsavdelningen i Örnsköldsvik.
Vi är ca 40 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om.

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allt eftersom kunskapsnivån ökar.

Du kommer att arbeta på operationssal tillsammans med en handledande operationssjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare.
Arbetet som operationssjuksköterska är väldigt varierande och stimulerande, och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård med avancerad medicinsk teknik.

När du sedan vidareutbildar dig till operationssjuksköterska finns möjlighet till studielön under studietiden. När din utbildning är klar anställs du som operationssjuksköterska på vår avdelning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för denna tjänst är arbetslivserfarenhet från sjuksköterskeyrket.

Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är flexibel, där du kan lätt anpassa dig efter rådande omständigheter. Du trivs med att samarbeta med både kollegor och patienter. Det är viktigt att du är noggrann i ditt yrke och du har en positiv inställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Söderberg
Enhetschef
Telefon: +4666089185
Mobiltelefon: 070-3931767

Helena Olsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089184