Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för vidareutbildning inom strålbehandling, Onkologen

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Är du sjuksköterska och är intresserad av vidareutbildning inom strålbehandling? Onkologklinikens strålbehandlingsavdelning samt vårdavdelning 13 erbjuder nu möjlighet till vidareutbildning. Uppdragsutbildning i strålbehandling är en 45 poängs distansutbildning via Lunds universitet med start v.44. Onkologkliniken står för kostnaden (kursavgift, boende och resa). Efter avslutad utbildning kommer tjänsten infatta en rotation mellan strålbehandlingsavdelningen och vårdavdelning 13.

Strålbehandlingsavdelningen är en av onkologklinikens enheter som startade sin verksamhet 2002. Avdelningen har 17 onkologi sjukskötersketjänster. Vi söker nu en ny medarbetare som gillar att jobba i en teknisk miljö och tillsammans med oss vill utveckla verksamheten. Strålbehandlingsavdelningen har två linjäracceleratorer, en röntgenbehandlingsapparat, sköter dosplaneringsarbete samt radiojodbehandling.

Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser. Avdelning 13 vårdar patienter för bröstcancer, mag-tarmcancer, hjärntumörer, maligna melanom, prostatacancer, urogenitalcancer och okända primärtumörer. Hos oss kommer du också att möta patienter som är i ett palliativt skede av sin cancersjukdom. De behandlingar som ges i samband med vårdtiden är i huvudsak strålbehandling samt cytostatikabehandling som ges i kurativt eller palliativt syfte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och behärskar svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är om du är vidareutbildad inom strålbehandling.

Som person har du den mognad som krävs för att bemöta våra patienter med avancerad cancersjukdom och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Vår vision på avdelningen är att bli en av Sveriges bästa onkologiska vårdavdelningar som i positiv anda och med hög kompetens tillgodoser patientens olika behov.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom läkarföreläsningar och utbildningsdagar. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med tillgång till egen mentor, du arbetar alltid med en erfaren kollega och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, vi tillämpar önskescheman och du kan planera dina kvällar då vi i största mån undviker övertidsarbete. Vi värnar om varandras arbetsmiljö och ser till att ingen hoppar över sin lunchrast. Inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Du är välkommen att ta kontakt med rekryterande chef för att höra vilka rekryteringsförmåner som kan bli aktuella.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Roger Forsman
Enhetschef
Telefon: +4660182776

Joel Perdhal
Vårdförbundet