Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST läkare internmedicin Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning av läkarstudenter. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande och du förväntas delta i handledning av läkarstudenter och yngre kollegor.

Medicinkliniken har en bred verksamhet för det invärtes medicinska området både inom sluten- och öppenvård. Till Medicinklinikens verksamhet hör planerad mottagning inom AK verksamhet, allmän internmedicin, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, reumatologi samt neurologi.

Arbetsuppgifter

Vi söker ST Läkare till Läkarenheten Medicin Sollefteå. Vi är en mindre enhet med närhet och korta beslutsvägar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder en utbildningstjänst med möjlighet att själv påverka utbildningens upplägg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som läkare.

Vi förväntar oss att du har en god kommunikativ förmåga, en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och övriga professioner som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling. Har du erfarenhet av allmän internmedicin är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Holgersson
Enhetschef
Telefon: +4662019662

Mats Åström
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4662019316