Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut till Hälsocentralen Matfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Matfors är belägen centralt ca 20 km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns familjeläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator. Det finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega?
Vi erbjuder ett arbete som fysioterapeut/sjukgymnast där dina arbetsuppgifter består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten, men även förebyggande folkhälsoarbete.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal NCS Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Anställningen är ett föräldaledighetsvikariat fr.o.m 191001 t.o.m 200831 med ev.möjlighet till förlängning.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lillemor Olofsson
Hälsocentralschef
Telefon: +4660149821

Elisabeth Haraldsson
Fysioterapeuterna
Telefon: 060-181543