Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Verksamhetsutvecklare till Kardiologikliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologkliniken innefattar avdelningen för klinisk fysiologi. Kliniken har vårdavdelningar och mottagningar på de tre sjukhusorterna i länet, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Verksamhetsutvecklaren är direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen. Du ansvarar tillsammans med din chef för verksamhetsplanering, mål och statistikuppföljning. I din roll som verksamhetsutvecklare kommer du att ansvara för systematiskt utvecklings- och implementeringsarbete. Du kan även komma att få i uppdrag att vara ställföreträdande verksamhetschef under vissa perioder.

Verksamhetsutvecklaren skall bidra till att synliggöra utvecklingsområden inom länsverksamheten och tillsammans med ledningsgruppen initiera dessa. Funktionen skall inspirera till utvecklingsarbete, ge metodstöd samt arbeta för kompetenshöjande insatser. I samverkan med andra verksamhetsutvecklare samt via omvärldsbevakning överföra kunskaper och arbetssätt som kan leda till förbättrade arbetsstrukturer inom verksamhetsområdet. Avrapportera pågående/avslutade utvecklingsprojekt samt bidra till verksamhetsuppföljning i olika former.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av arbete i ledande befattning. Du som söker har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är goda kunskaper om beslutsordning i en politiskt styrd organisation samt erfarenhet av samarbete med olika aktörer inom offentlig förvaltning.

Du som söker är en initiativtagande person som tar ansvar för sin uppgift. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en positiv inställning till arbetet och organisationen samtidigt som du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.
Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet. Körkort B erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Bäckman
Verksamhetschef
Telefon: +4660181633

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 070-0886703

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036