Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska till Hälsocentralen Bredbyn

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regionägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Primärvården är en länsorganisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsviks primärvård är ett område där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår.
Hälsocentralen Bredbyn är belägen ca fyra mil väster om Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska vid hälsocentralen Bredbyn arbetar du med vårt ordinarie mottagningsarbete på hälsocentralen. Detta innefattar många olika delar där bland annat Tele Q arbete med bedömning, rådgivning och tidbokning är en viktig del samt sköterskemottagnings arbete med olika typer av behandlings-rådgivnings och samordnings åtgärder. Att jobba i team och samverkan med kollegor och andra kompetenser på hälsocentralen är viktiga beståndsdelar i vår arbetsvardag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska. Tidigare arbete i primärvård är meriterande. Som person är du positiv, ansvarstagande, flexibel, effektiv och utvecklingsintresserad. Att samarbeta och ge både patienter och medarbetare ett respektfullt och gott bemötande är för oss en självklarhet för en god arbetsmiljö.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marina Jones
Hälsocentralschef
Telefon: 070-296 47 05

Inga-Britt Näslund
Vårdförbundet
Telefon: +46660292732