Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Redovisningsadministratör Ekonomiservice Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har till uppgift att samordna och utveckla regionens verksamheter. Vi stödjer kärnverksamheternas processer och ger stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och till regiondirektören.

Verksamhet ekonomi och samordning består av ca 70 medarbetare, uppdelade i fyra enheter. Aktuell tjänst hör till Ekonomiserviceenheten i Sollefteå. Här stödjer vi samtliga verksamheter inom regionen, invånare och patienter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en redovisningsadministratör till vårt kontor i Sollefteå där arbetsuppgifterna innefattar bland annat inläsning av bokföringsorder, kassaredovisning, filkörningar, avstämningar och i övrigt förekommande administrativa uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även telefonkontakt/support med både verksamhetsföreträdare och privatpersoner.

I vårt dagliga arbete använder vi oss av program som Raindance, T4 och Proceedo.

Vi står inför en spännande tid då Region Västernorrland går mot allt mer digitaliserade verksamheter. Vi söker dig som vill hjälpa oss se vilken potential som finns inom digitalisering och som kan utmana våra traditionella arbetssätt. Vi står inför utveckling av verksamheten och är nu bara i början av en digital utvecklingsfas. Du kommer att arbeta i en flexibel organisation där tempot är högt och där det ställs krav på självständighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på gymnasienivå och/eller flerårig erfarenhet av redovisningsadministration, gärna i offentlig förvaltning. KY- eller YH-utbildning i redovisningsadministration är meriterande.

För att trivas i rollen tar du ett stort ansvar för ditt arbete, är noggrann i det du tar dig för och har ett bra öga för detaljer. Som person tror vi att du är självständig och inte räds att ta initiativ när du ser att något kan förbättras eller förändras. Du är serviceinriktad, stresstålig och har ett genuint intresse för människor och tycker att samarbete är en nyckel till framgång. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen att söka!


Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mona Jacobsson Swerin
Enhetschef
Telefon: +4662019485
Mobiltelefon: 073-270 56 88

Erika Valkebäck
Vision
Telefon: +4660184834