Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Akutpool, stroke-och rehabavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en undersköterska för tjänstgöring i akutpool på Örnsköldsviks sjukhus. Placering Stroke- och geriatrisk rehabiliteringsavdelning. Vikariatsanställning till och med 2020-08-23.

Arbetsuppgifter

Undersköterskor i akutpool har som uppgift att tillgodose medicinavdelningarnas akuta behov av undersköterskor. Arbetet är flexibelt och omväxlande då det innebär att arbeta på tre olika avdelningar på sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Önskvärt är att du har minst två års erfarenhet inom sjukhusvård. Du bör ha bred generell kunskap i omvårdnad.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt, har lätt att samarbeta och att anpassa dig till nya situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande med en bred sjukvårdserfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Hansson
Enhetschef
Telefon: 072-712 82 91

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526