Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska Barnavdelning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barnavdelningen i Örnsköldsvik har åtta vårdplatser för barn mellan O -18 år inom specialiteterna medicin, kirurgi, ortopedi, gynekologi, ögon, öron samt neonatal vård från v. 32.

Arbetsuppgifter

På barnavdelningen i Örnsköldsvik arbetar vi utifrån en familjecentrerad vård där föräldrarna är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden.

Avdelningen erbjuder dig en unik arbetsplats med stor variation av arbetsuppgifter, allt från att stötta familjen i omvårdnaden till akuta intensivvårdinsatser.
Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Vi har ett genomarbetat inskolningsprogram där du får en egen mentor. Arbetstiden är individuell i ett önskeschema och vi arbetar 2 av 5 helger.

Vi har individuell lönesättning och en kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, nå uppsatta mål och ge barn och föräldrar ett professionellt bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du arbetslivserfarenhet inom yrket och/eller en specialistutbildning inom Barn- och ungdomsvård är detta meriterande för tjänsten.

Du som söker är flexibel och självgående. Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuell intervju skall du ha med dig ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Inger Johansson
Enhetschef
Telefon: +4666089066

Marie Kallin
Vårdförbundet
Telefon: 0660-89355

Sandra Andersson
Vårdförbundet
Telefon: 0660-89355