Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Kirurgavdelning 15 A i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 15 A är länssjukhusets slutenvårdsavdelning för patienter inom Colorektal och Övre gastrointestinal kirurgi. Nu söker vi en undersköterska till avdelningen.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska vid kirurgavdelning 15 A arbetar du med omvårdnad av patienterna. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete, framför allt nutrition.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, du har fullständigt omvårdnadsprogram med inriktning mot akutsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk vård. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Som person är du trygg och har god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen är du noggrann och har en förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är även flexibel och har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer.

Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Tjänsten är en vikariatsanställning till 2020-08-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agnetha Lampinen-Jonsson
Enhetschef
Telefon: +4660181542

Birgitta Hammarstedt
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-18 13 93