Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till habiliteringen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken, arbetar ca 100 medarbetare.

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att planera och delta i läkarmottagningar, samarbeta med läkare kring medicin insättningar, medicin uppföljningar, intyg, planera och samordna olika typer av undersökningar m.m. Arbetet innebär mycket kontakt med nätverket runt patienterna samt andra verksamheter inom och utom landstinget. Du kommer ha ett nära samarbete med barn-och ungdomsteam inom habiliteringen. Tjänsten innebär i första hand arbete med barn/ungdomar 0-18 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande om du har specialistutbildning i barn- och ungdomsmedicin och kunskaper/vana att arbeta med individer med funktionsnedsättningar- motoriska, kognitiva och neurologiska samt att använda journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross). Körkort erfordras.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss finns möjligheter till utbildning och utveckling, det är en arbetsplats för dig som gillar utmaningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med arbetstider vardagar under dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Hans Vikström
Verksamhetschef
Telefon: +4660182906
Mobiltelefon: 076-115 86 76

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950