Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandhygienist till Folktandvården Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.
Folktandvården Timrå bildar tillsammans med Folktandvården Centrum och Alnö ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Folktandvården Timrå består av ca 21 medarbetare fördelat på 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 13 tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss arbetar du med individer i alla åldrar, från små barn till äldre samt med personer som har olika funktionsnedsättningar och speciella behov av stöd. Arbetsuppgifterna består av tandundersökningar, förebyggande munhälsovård och behandling av vissa tandsjukdomar. Du arbetar både självständigt med patienten och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Marie Englund-Lindberg
SRAT
Telefon: +4660149870
Mobiltelefon: 070-191 70 92