Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ortoptist till Ögonmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet ögon är verksam på länets alla sjukhus. Verksamheten består av ögonmottagningarna i Sundsvall/Härnösand, Sollefteå, Örnsköldsvik samt synrehabiliteringen. På våra ögonmottagningar bedrivs både mottagningsverksamhet samt operationer av katarakt, skelning och vissa plastiker.

Arbetsuppgifter

Som ortoptist på ögonmottagningen i Örnsköldsvik arbetar du självständigt med framförallt diagnostisering och behandling av barn och vuxna med skelnings- synnedsättningsproblem. Du undersöker även motilitetsrubbningar samt ackommodations- och samsynsproblem. Då vi även bedriver skelningsoperativ verksamhet förekommer en del förberedande mätningar inför sådana operationer. Under vissa utredningar förekommer samarbete med barnhabiliteringen.

Du kommer till en modern arbetsplats med nyrenoverade lokaler där arbetstiden för dig är förlagd på dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört ortoptistutbildningen som samtidigt har mycket goda språkkunskaper i det svenska språket. Behärskar du engelska är detta meriterande för tjänsten.

Du som söker är en självgående person med god pedagogisk insikt. Du arbetar bra med andra kollegor och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete.

Om detta låter intressant ta då chansen att bli en av oss på ögonmottagningen i Örnsköldsvik!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Månsson
Enhetschef
Telefon: 070-248 42 97

Eva Pohl
Vårdförbundet
Telefon: +4666089260