Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor till Akutmottagningen Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi ca 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Vi söker nu Undersköterskor till vår verksamhet för vikariat f om 2019-12-01-2020-05-31, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

På akutmottagningen arbetar vi i team om undersköterska och sjuksköterska. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

I rollen ingår undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Utöver de sedvanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi erbjuder idag återkommande utbildningar såväl internt som externt inom akutkliniken, t. ex. ATSS. För att säkerställa befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetitioner av genomförda utbildningar. Vi använder oss av en arbetstidsmodell med poängsystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med akut och sjukvårdsinriktning samt yrkeserfarenhet inom akutsjukvård.

Vidare har du stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Du arbetar flexibelt och har ett gott och professionellt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt samt att främja till god samverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till din ansökan ber vi dig bifoga cv, personligt brev och dina betyg.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liza Håkansson
Enhetschef
Telefon: +4666089139

Thomas Dolve
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089911